logotipo Bons Reus Establiments adherits Registre presencial Com funciona?
Registra’t

Iniciar sessió

Costillar de Reus

Restauració

Costillar de Reus

Icona vectorial localitzacióCarrer del Batan, 8, Reus, España


Icona vectorial teléfon640202053


Icona vectorial emailcostillardereus@gmail.com


Icona vectorial cursor webhttps://costillardereus.negocio.site/

<p>Treballem amb els millors prove&iuml;dors locals de carn, que ens proveeixen de productes frescos i de qualitat, fruit d&#39;una relaci&oacute; de 25 anys en aquest &agrave;mbit del sector de la restauraci&oacute;. En el primer any des de la nostra obertura, estem orgullosos de complir les expectatives dels nostres clients en qualitat, atenci&oacute; i espai familiar.</p>

Altres establiments del sector "Restauració"----

Cafeteria Denver

Restauració

Icona vectorial localització Carrer del Batan, Reus, España


Icona vectorial teléfon678844049


Icona vectorial cursor webdenverreus.com

Icona vectorial fletxa dreta

Confiteria POY

Restauració

Icona vectorial localització Raval de Jesús, 8, Reus, España


Icona vectorial teléfon977312475


Icona vectorial cursor webconfiteriapoy.com

Icona vectorial fletxa dreta

The cereals by giss

Restauració

Icona vectorial localització Raval de Robuster, 31, Reus, España


Icona vectorial teléfon641488606


Icona vectorial cursor web@thecerealsbygiss

Icona vectorial fletxa dreta

Restaurant Koop Too

Restauració

Icona vectorial localització Plaça del Castell, 3, Reus, España


Icona vectorial teléfon977126467


Icona vectorial cursor webwww.kooptoo.com

Icona vectorial fletxa dreta
Icono Vectorial Interrogante

Per a qualsevol consulta o dubte, escriu un correu electrònic a infoturisme@reus.cat o truca a l'Oficina de Turisme al 977 010 670

De dilluns a dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 hores. Diumenges i festius de 10 a 14 hores.

Icono cerrar

Recuperar la contrasenya

Escriu l’adreça de correu electrònic amb la que et vas registrar. Rebràs un enllaç temporal per a substituir la teva contrasenya.

Icono cerrar

Amb la col·laboració de: