logotipo Bons Reus Establiments adherits Registre presencial Com funciona?
Registra’t

Iniciar sessió

Forn de pa Bo

Alimentació

Forn de pa Bo

Icona vectorial localitzacióForn De Pa Bo, Carrer de les Galanes, 27, Reus, España


Icona vectorial teléfon977344041


Icona vectorial emailbobonissim@hotmail.com


Icona vectorial cursor web@forndepabo

Forn de pa artesà, amb obrador de elaboraciò pròpia.

Especialitats amb coques salades i quitxes.

Pastissos dolços i salats. Varietat de madalenes i pastes. Repostería pròpia.

Pans artesans de gran varietat: Blat, fajol, moresc,quinoa i chía, integral 100%, cereales, olives, formatge, viena, briox, burguer, frankfurt, i varietat de pans de motllo.

Altres establiments del sector "Alimentació"----

La Mar Salada

Alimentació

Icona vectorial localització Carrer de les Galanes, 36, Reus, España


Icona vectorial teléfon977128646


Icona vectorial cursor webNo tinc

Icona vectorial fletxa dreta

FRUITS SECS RODRIGUEZ

Alimentació

Icona vectorial localització Mercat Central, Carrer de Josep Sardà i Cailà, Reus, España


Icona vectorial teléfon722239545


Icona vectorial cursor web.

Icona vectorial fletxa dreta

POMA DE CARAMEL

Alimentació

Icona vectorial localització Calle Closa de Mestres, 17, Reus, España


Icona vectorial teléfon652117331


Icona vectorial cursor webpomadecaramel.es

Icona vectorial fletxa dreta

Cooperativa EL BROT

Alimentació

Icona vectorial localització Carrer de Pròsper de Bofarull, 26, Reus, España


Icona vectorial teléfon977331647


Icona vectorial cursor webwww.elbrot.cat

Icona vectorial fletxa dreta
Icono Vectorial Interrogante

Per a qualsevol consulta o dubte, escriu un correu electrònic a infoturisme@reus.cat o truca a l'Oficina de Turisme al 977 010 670

De dilluns a dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 hores. Diumenges i festius de 10 a 14 hores.

Icono cerrar

Recuperar la contrasenya

Escriu l’adreça de correu electrònic amb la que et vas registrar. Rebràs un enllaç temporal per a substituir la teva contrasenya.

Icono cerrar

Amb la col·laboració de: