logotipo Bons Reus Establiments adherits Registre presencial Com funciona? Alta d'establiments
Registra’t

Iniciar sessió

Formulari de registre

T’agradaria disposar dels bons avui mateix i gaudir dels descomptes? Doncs no t’ho pensis i registra’t ara per obtenir els bons de descompte.

ilustracion mujer movil

Comprova les teves dades ----

Ex: 12345678A
Format: 12-02-1974
Icona vectorial de carrega
Estem validant les seves dades, el procés trigarà uns segons...

IMPORTANT! Recorda que hauràs de presentar el teu DNI, NIE o passaport al bescanviar els teus bons als establiments adherits a la campanya.


En el cas de no disposar de DNI vine o truca a l’Oficina de Turisme de Reus al telèfon 977 010 670 per demanar més informació.

Usuari no resident

No hi ha cap resident amb aquestes dades. Si vosté ho es, si us plau, revisi que estiguin correctes.


Si necessites ajuda pots contactar amb l'Oficina de Turisme:
Edifici Gaudí Centre
Plaça del Mercadal, 3
Com arribar


[email protected]


977 010 670
De dilluns a dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 hores, diumenges i festius de 10 a 14 hores.

Introdueix les teves dades de contacte
Introdueix una contrasenya

La contrasenya ha d'estar formada com a mínim per una majúscula, una minúscula i un número.De conformitat amb allò que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, li informem que les dades personals facilitades a través d'aquest formulari seran tractades per part de Agència Promoció de Cutat (en endavant "Reus Promoció"), dociliada al Carrer Sant Joan, 34 - A - 43001 REUS, NIF P-9312504E, degudament Inscrita al Registre d'Entitats del Sector Públic, com a REsponsable del Tractament. La finalitat d’aquest tractament és la de donar tràmit a la seva sol·licitud d’inscripció a la campanya “BONS REUS” així com d’informar-lo de tot allò referent a la companya, la base legal del tractament és el consentiment de la persona sol·licitant.

Les dades personals proporcionades podran ser cedides a organismes per obligació legal, així com a les Entitats i Organismes Municipals, la cessió únicament es realitzarà per la finalitat indicada anteriorment i a les entitats “Unió de botiguer i “El Tomb de Reus” en cas de que hi estigui associat. Aquestes dades es conservaran durant el temps estrictament necessari fins que s’assoleixi la finalitat per a la qual van ser demanades, i sempre que es mantingui la causa que va legitimar el tractament d’aquestes dades personals.

Per exercitar els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat o oposició del tractament de les seves dades, inclús per portar a terme una reclamació en cas que consideri que Reus Promoció, està tractant de forma inapropiada les seves dades personals, pot enviar -en els termes del RGPD i de la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garantia dels Drets Digitals (en endavant, la “LOPDGDD”)- una comunicació per escrit al domicili de Reus Promoció o a l’adreça de correu electrònic [email protected]; en tot cas, adjuntant una fotocòpia del seu DNI, NIE o qualsevol altre document d’identificació equivalent.”


Amb la finalitat d’atendre les seves consultes i enviament d’informació relacionada amb els serveis que ofereix REUS PROMOCIÓ, pot dirigir-se a l’adreça electrònica [email protected] o truca a l'Oficina de Turisme al 977 010 670.


Icono Vectorial Interrogante

Per a qualsevol consulta o dubte, escriu un correu electrònic a [email protected] o truca a l'Oficina de Turisme al 977 010 670

De dilluns a dissabte de 10 a 14 i de 16 a 19 hores. Diumenges i festius de 10 a 14 hores.

Icono cerrar

Recuperar la contrasenya

Escriu l’adreça de correu electrònic amb la que et vas registrar. Rebràs un enllaç temporal per a substituir la teva contrasenya.

Icono cerrar

Amb la col·laboració de: